Göyəm kompotu 1L
Acılı Bibər Pastası 320q
Albalı Mürəbbəsi 400q
Hamısına bax
Hər anda, Hər məkanda, Hər evdə
Bizim Tarladan ləzzətli yemək reseptləri!
Reseptler
Bütün reseptler
Yaşıl noxud
Julyen resepti
Göbələkli yeməkləri sevənlər üçün fərqli dad
Turşular
Qarışıq Turşu
Bizim Tarla Qarışıq Turşu
Cemlər
Ponçik
"Bizim Tarla" ərik cemi
Yaşıl Noxudlu Ət
Əvvəl tikə ətləri suda qaynadın. Bir az yumşaldıqdan sonra doğradığınız kartof və yerkökünü, eyni zamanda yaşıl noxudu qaynayan ətin üzərinə əlavə edin.
Məhsullar
Bütün məhsullar
Alma Povidlosu 820q
Yaşıl Noxud Konservi 325 q
Qızılgül Mürəbbəsi 400 q
Məsləhətlər
Bütün məsləhətlər
Meyvənin yumşaq hala gətirmə yolu
Yaşıl bir bananı sarıya və ya çox sərt bir şaftalını bir az daha yumşaq hala gətirmək üçün tək ehtiyacınız olan kağız bir torba. Meyvələr kağız torba içərisində saxlanılarkən tərkibindəki etilen qazı ilə reaksiyaya girər və daha sürətli yetkinləşər.
Ləkələrdən xilas yolu
Eyni miqdarda götürülmüş su və doqquz faizli sirkəni qatıb alınan mayeni pulverizatora doldurun. Bu maye ilə- İstənilən səthin üzərindəki ləkələri- Mətbəxdəki istənilən pas və kif ləkələrini- Sabunqabıda qalan izləri- Mətbəx dəzgahının üzərindəki, stəkanlardakı çirki- Döşəmədəki çətin çıxan ləkələri asanlıqla təmiləmək olar
Duzu necə saxlamaq lazımdır
Əgər duz nəm olubsa və ya bir müddət açıq qabda saxlanılıbsa duzun tərkibindəki yod buxarlana bilər. Duzun qabda narın və quru qalmağını istəyirsinizsə onda qaba 2-3 ədəd düyü qoyun. Düyü rütubəti özünə çəkir.