facebook beğen
Kulinariya

Yeniliklərimizdən xəbərdar olmaq üçün e-mailinizi daxil edin

Keks 

3 yumurta
1 st. şəkər tozu
1st. qatıq və ya smetan
3-4 qaşıq duru yağ
2 st. un
1 limonun sürtgəcdən keçirilmiş qabığı
1 paçka vanil və qabartma tozu 
Hazırlanması:
Yumurta, qatıq,  şəkər tozu yaxşı-yaxşı çalınır, duru yağ əlavə edilib qarışdırılır.
Sonra vanil, limon qabığı və qabartma tozu əlavə edilib un tökülür və qaşıqla ehmalca qarışdırılır.
Əvvəlcədən yağlanmış qablara 1/3 qədər xəmir tökülür və sobada 200 dərəcədə üstü qızarana qədər bişirilir.
Sobadan çıxaran kimi bir qabda yarıya qədər soyuq suya salınır ki, qablardan asan çıxsın.

Bu məhsul 4 dəfə oylanmış
Şərhlər
Şərh edilməmiş ilk şərhi siz edin .