facebook beğen
Kulinariya

Yeniliklərimizdən xəbərdar olmaq üçün e-mailinizi daxil edin

Makaron

Makaron üçün:
Yumurta ağı - 5 ədəd
Şəkər tozu - 50 qr
Şəkər kirşanı - 630 qr
Badam ləpəsi - 300 qr
Rəngli qida boyaları

Krem üçün:
Qaymaq - 100 qr
Ağ şokolad -200qr
Kərə yağı - 2 x.q

Yumurta ağı mikserlə çırpılb beze halına gətirilir, üzərinə şəkər tozu,üyüdülmüş badam ləpəsi, şəkər kirşanı, qida boyası əlavə olunub bir daha çırpılır.Kütlə mətbəx torbasına doldurulub yağlı kağız üzərinə dairə şəklində sıxılır.Makaronlar 150 dərəcəyədək qızdırılmış sobada 10 dəq.bişirilir.
Kremin hazırlanması:
Xırda doğranmış şokoladın üzərinə qaymaq və kərə yağı əlavə edilib qarışdırılır, 2-3 saat soyuducuda saxlanır.Krem makaronun üzərinə çəkilib diğər makaronla bağlanır.
 

Bu məhsul 7 dəfə oylanmış
Şərhlər
Şərh edilməmiş ilk şərhi siz edin .