facebook beğen
Kulinariya

Yeniliklərimizdən xəbərdar olmaq üçün e-mailinizi daxil edin

Pendirli boğça resepti

Tərkibi:
1 st. qatıq
125 q marqarin
0,5 st. bitki yağı
2 yumurta
1 ç.q. soda və ya 1 paket qabartma tozu
1ç.q.-dan az duz
un

İç üçün:
pendir (çox yağlı olmasın)
cəfəri (və ya başqa göyərti)

Hazırlanması:
Marqarini əridib soyudun. Undan başqa digər ərzaqların hamısını qatıb qarışdırın. Yumşaq xəmir eldə edənəcən un əlavə edib yoğurun. Sonra xırda kündələr tutub yayın. İçinə göyərtiylə qarışdırılmış əzilmiş pendir qoyub, kənarlarını birləşdirin. Üzərinə yumurtanın sarısını çəkin. Qara çörəkotu və ya küncüt səpib 200 dərəcə qızdırılmış sobada qızarana qədər bişirin.

Bu məhsul 0 dəfə oylanmış
Şərhlər
Şərh edilməmiş ilk şərhi siz edin .