facebook beğen
Kulinariya

Yeniliklərimizdən xəbərdar olmaq üçün e-mailinizi daxil edin

Göbələk kürüsü resepti

500 q göbələk
300 q soğan
3-4 diş sarımsaq
bitki yağı
duz
istiot
Hazırlanması:
Göbələyi yuyub, təmizləyib doğrayın. Qazana yığıb üzərinə su tökün, ocağa qoyun, qaynara düşəndən sonra daha 20 dəqiqə qaynadın. Sonra göbələkləri blenderə tökün. Xırdalayın. (Əgər blender yoxdursa, ət maşınından keçirə bilərsiniz).
Soğanı xırda doğrayın. Bitki yağında soğanı qızılı rəng alana qədər qızardın.
Göbələyi əlavə edin, duz, istiot vurun. Yaxşıca əzilmiş sarımsaqları əlavə edib qarışdırın.

 


Bu məhsul 0 dəfə oylanmış
Şərhlər
Şərh edilməmiş ilk şərhi siz edin .